Udlejning

Som et supplement til vore øvrige aktiviteter startede vi i 1990 med udlejning af lejligheder. Dette har vist sig at gå godt i spænd med murerdelen. Således at vedligeholdelse og den daglige drift kombineres udmærket med vore normale aktiviteter.

Vi udvidede derfor denne aktivitet i 2003-04 med 8 nybyggede lejligheder på den tidligere mejerigrund,
Hovedgaden 73 a-h.


Vi kan således tilbyde 11 lejligheder af høj standard til udlejning.

Husene på Hovedgaden 73 er alle 85 m2 med tilhørende flisebelagt gårdhave på ca. 50 m2. Desuden er der udhus til hvert hus på 5 m2 til diverse opbevaring. Arealet er desuden klargjort med parkeringsareal med vaskeplads og et grønt område til fælles aktiviteter.

Hovedgaden nr. 16 er en ældre toptrimmet villa, der er indrettet med 3 veldisponerede lejligheder på henholdsvis 67 m2 – 69 m2 i stueplan og 90 m2 på første sal. Desuden er der vaskekælder samt depotrum i kælderen. Der er stor have og parkeringsplads til fælles benyttelse.

– Alle lejligheder er pt. udlejet.

Der er mulighed for at lade sig opføre på venteliste til alle lejlighederne – og i øvrigt indhente yderligere oplysninger ved henvendelse til: Poul Nørgaard Larsen på tlf. 9793 4229.​

Indhent et

Gratis tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DESIGN

Vi er gode til arkitektonisk design.​

God service

Vi hjælper og rådgiver vores kunder.​

stor Erfaring

Vi har 40 års erfaring i branchen.​

byggeprojekter

Stor erfaring med større byggeprojekter,​

Vil du ringes op?

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så vil vi meget gerne kontakte dig vedørende dine ønsker.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Murerfirmaet Poul Nørgaard Larsen

Hovedgaden 18
​7752 Snedsted

CVR: 62287918​

Kontakt os

☎ Tlf.: 9793 4229

✉ E-mail: pnlarsen@pn-larsen.dk